Download Nuria 3.6 voor Windows

Download en installatie instructies

  1. Indien u een vorige versie van Nuria heeft geinstalleerd, dient u Nuria eerst af te sluiten.
    De gegevens/resultaten blijven bewaard.
  2. Download Nuria door op de link bovenaan deze pagina te klikken.
  3. Bewaar het bestand (Opslaan als / Save as)
  4. Voer het setup programma uit: Ga naar Start, kies Uitvoeren (of: Run) en blader vervolgens naar de plaats waar u de bestanden heeft opgeslagen (b.v. c:\temp). Selecteer het bestand Nuria36nl.exe en druk op Ok. Nuria zal zichzelf nu installeren.
  5. Bij de eerste keer opstarten, wordt om een aantal instellingen gevraagd. Hierbij is het van groot belang om het juiste abonnement te kiezen. Wanneer een verkeerd abonnement gekozen wordt, kunnen geen rapportages opgevraagd worden!

Na installatie zal Nuria gelijk met Windows opstarten en op de achtergrond enkele metingen per uur uitvoeren. Dit zal uw eigen gebruik van de internetverbinding (vrijwel) niet beïnvloeden.
Door op het icoon van Nuria te klikken, kunt u diverse rapportages opvragen. Het Nuria icoon vind u in de traybar rechtsonderin uw scherm.

Download Nuria voor Android

Download en installatie instructies

  1. Installeer Nuria via de Android Market (Google Play).
  2. Bij de eerste keer opstarten, klikt u op de menu button en klikt op settings/instellingen. Stel Nuria naar uw wens in.
  3. Let vooral even op de dataverbruik instelling. Met de dataverbruik instelling kunt u aangeven hoeveel dataverkeer Nuria per maand mag genereren. Hoeveel dataverkeer u per maand mag verstoken zonder dat u moet bijbetalen is afhankelijk van uw abonnement bij uw telecomprovider. Het is verstandig om Nuria iig niet boven deze datalimiet in te stellen en als u zelf veel gebruik maakt van mobiel internet Nuria maar een beperkt deel van uw limiet te geven.

Na installatie zal Nuria gelijk met uw Android Smartphone opstarten en op de achtergrond enkele metingen per uur uitvoeren. Dit zal uw eigen gebruik van de internetverbinding (vrijwel) niet beïnvloeden.
Door op het icoon van Nuria te klikken, kunt u uw laatste meting en een toplijst van operators inzien.Heeft u problemen bij het gebruik van Nuria, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op.