Kiko red lipstick

Toen ik laatst in Amsterdam was, kon ik het natuurlijk niet laten om even te gaan kijken bij KIKO. Ik ben echt super blij dat ik dat heb gedaan, want daar spotte ik werkelijk waar een pareltje! Een prachtige rode lipstick van de Rebel Romantic collectie van KIKO! Ze verkochten ook een lippotlood in dezelfde kleur, dus die ging natuurlijk ook mee.

KIKO Intensely Lavish Lipstick

De Rebel Romantic collectie viel mij meteen op toen ik in de winkel stond, vanwege de prachtige verpakking. Ik kon helaas niet alle kleuren lipstick meenemen, maar ze hebben nog meer prachtige kleuren. Ik weet niet hoe lang de collectie nog te koop is.

Wat mij meteen opviel bij het lippotlood is dat hij echt ontzettend romig en zacht is. Daarnaast is hij ook nog eens heel erg intens van kleur. Je zou zelfs alleen het lippotlood kunnen kopen, want hij zou zo doorgaan als lipstick als je hem op je lippen hebt!

Laat ik eerst eens beginnen over de verpakking van deze lipstick. Hij is prachtig toch? De lipstick heeft echt een prachtige rosw gouden huls. Daarnaast geeft de verpakking ook echt een erg luxe gevoel, want de sluiting is magnetisch. Ook nog erg handig, omdat de lipstick nu niet zomaar opengaat in je tas.

Dit zegt KIKO zelf over de lipstick:

Creme-lippenstift, intense en glanzende kleur. De formule bevat extract van orchidee, corn oil en gotu kola. In contact met de huid verandert de textuur in een vloeibaar laagje dat de lippen in een intense en super glanzende kleur hult. De lippenstift voelt delicaat aan, waardoor hij prettig aan te brengen is en daarna een comfortabel gevoel geeft.

KIKO Intensely Lavish LipstickDe bovenste is het lippotlood en de onderste is de lipstick.

Wauw wat een prachtige kleur komt van beide producten af! Het is echt een hele mooie felle rood. De lipstick voelt ook echt ontzettend romig aan, en heeft een prachtige subtiele glans. Precies wat KIKO belooft! Een prachtige kleur voor de aankomende kerst vind ik.

Ik ben geen pro in het aanbrengen van lipstick, maar ik heb mijn best gedaan! De lipstick is op de lippen erg dekkend en brengt erg fijn aan. Hij gaat zeker niet in de lijntjes zitten vanwege de ontzettend romige structuur. Ook voelt de lipstick erg fijn aan op de lippen, niet droog.

In met een volledige make-up look. Ik ben echt super blij met mijn aankoop, ik vind het echt een prachtige kleur. De lipstick blijft ook erg goed zitten, zelfs bij het eten houdt de lipstick redelijk stand.

Conclusie, ik baal zo dat ik niet alle kleuren heb meegenomen… Wat is dit een prachtige en fijne lipstick! Ik ga deze echt met heel veel plezier dragen de komende tijd.

Het lippotlood kost € 4,90 en de lipstick kost € 6,90 en zijn te koop bij KIKO filialen of in de webshop van KIKO.